Virtuoso On-line Cooking recipes

:

Onze klanten

Goede service is bij ons vanzelfsprekend

Wij zijn trots op onze service. Zo kunt altijd rekenen op een deskundig advies op elk niveau. In overleg komen we bij u thuis afleveren wanneer nodig. Flessen wijn met smaakafwijkingen(kurk) worden zonder problemen vergoed. Heeft u een doos gekocht en vindt u de wijn toch niet lekker? Wij ruilen het zo om voor andere wijnen. Niet voor niets is onze klantenkring nog steeds groeiende en nieuwe klanten die eenmaal binnen zijn blijven ons trouw.

Marianne Klink, HP NederlandHP is erg tevreden met deze samenwerking. De service met Henri Bloem is altijd Snel, Netjes, Vriendelijk, Betrouwbaar en natuurlijk leveren jullie ons heerlijke wijnen en champagne.


Hans Rooth, KLM Nederland
Al jaren kom ik bij Henri Bloem. En elke keer ben ik weer getroffen door de koninklijke behandeling die ik daar als klant ervaar. De deskundige voorlichting en de constante kwaliteit die Henri Bloem ons levert sluiten precies aan bij het gewenste kwaliteitsniveau dat KLM zelf hanteert. Bloem behoeft geen introductie, het is een begrip.


Joost Kragtwijk, Kragtwijk Catering
Onze leveranciers zijn een belangrijke, zoniet de belangrijkste schakel in ons bedrijf. Leveranciers met specialistische kennis daar zoeken wij de samenwerking. Bij Henri Bloem werken zij met dezelfde kernwaarde. Vandaar dat wij graag met Henri Bloem samenwerken. Vakkennis, flexibel, een ruim assortiment uitstekende wijnen. “Een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit”


Carla Baas, TBWA
Henri Bloem is al jaren een vertrouwd adres voor ons en wij waarderen hun goede advies en service.


Cindy Eelsing, Zwitserleven
Sinds een jaar of 12 doen wij zaken met Wijnkoperij Henri Bloem uit Amstelveen. En dit altijd tot volle tevredenheid. Ik kan me niet herinneren dat er ooit iets niet goed is gegaan. Mooie en op maat gemaakte adviezen (ook als je net eens iets anders wilt) en veel flexibiliteit en kwaliteit!

Opdrachtgevers

ACTA afd Paradontologie
AMB Property Corporation
AMROP HEVER
Babbage Company
FHV-BBDO
Blue Sky Group
Canon Europa
CVZ
Ernst & Young
Euro RSCG
HDS Groep
Hewlett-Packard Nederland BV
ING Corporate IT
Intertrust
JC Financial Services
KLM
KPMG
Lenthe Publishers
Loyens & Loeff NV
Mercer
Nationale Autopas
Omnicom
Porter Novelli
Rabobank
Rapp Collins
ROC
Royal Haskoning Infrastructuur en transport
Sanoma uitgevers
Smith Bentum Amson
Stibbe
Uitvaartcentrum Bouwens
Van Santen Netwerk BV
Vergouwen Overduin
VU Ziekenhuis
Vumc
World Courier
Ziekenhuis Amstelland
Zwitserleven